Unikt samarbejde gør en forskel i kompliceret projekt

Vores kunde ønskede at samle sin produktion af komplekse facadeelementer på én lokation. Gennem tæt samarbejde med Nicholaisen i hele projektet fik kunden sit ønske opfyldt og sat nye standarder for kvalitet og kapacitet.

Jesper Denhardt Nielsen

Projektafdelingschef
jdn@nicholaisen.dk +45 86 92 47 11

Kundens produktion af komplekse facadeelementer foregik på mange forskellige lokationer, men det var kundens ønske at samle produktionen i én fælles lokation og samtidig opnå at producere et mere ensartet produkt.

Opgaven lød derfor på at udvikle et helt nyt produkt sideløbende med, at der skulle indkøbes helt nyt produktionsudstyr. Kundens overordnede mål med projektet var at sætte nye standarder for kvalitet og kapacitet. I tæt samarbejde lykkedes det os at finde den helt rigtige løsning.

Projektet befandt sig i den allertidligste udviklingsfase, da Nicholaisen kom ind i billedet. Der kom Nicholaisen ind over allerede i den innovative del af projektet, hvor produktudviklingen og projektering af produktionsudstyret foregik på en og samme gang.

Nicholaisen havde også hands on i den udførende del af projektet, som kræver stor fleksibilitet, idet løbende tilpasning af teknikken hos flere leverandører var påkrævet, samtidig med det at kommercielle blev forhandlet på plads.

Med Nicholaisen som bindeled mellem kunden og flere forskellige leverandører gjorde, at kundens mål om at sætte nye kvalitets- og kapacitetsstandarder og ønsker til forbedret ROI blev opnået.

Der foregik udvælgelse af de bedste maskiner til opgaven, der derefter blev sammensat til en produktionslinje, som ikke kun producerer komplekse facadeelementer, men også lever op til aftalte kapacitets- og kvalitetskrav. En af Nicholaisens styrker er at inddrage og samarbejde tæt med flere leverandører og kunden om et fælles mål.

Hele projektet blev eksekveret i henhold til vores gennemprøvede projektmodel ”Nicholaisen-modellen”, som sikrer, at vi kommer i mål med detaljerne i hver enkelt fase af projektet, før vi går videre til næste fase.

Kunden har ikke tidligere været med til at udvikle et nyt produkt samtidig med, at de skulle investere i et produktionsanlæg, men i samarbejde med Nicholaisen kom de i mål. Projektet mundede ud i, at kunden både fik udviklet sit nye produkt, leveret en komplet produktionslinje, hvor råtræet kommer ind i den ene ende og færdige komplekse facadeelementer kommer ud i den anden, samtidig med at alle målene for kvalitet og kapacitet er opfyldt.

Tilmeld dig til Nicholaisens nyhedsbrev.

Your Efficiency Partner

For at du kan være sikker på at vælge den rigtige løsning første gang til din produktion, skal du vælge en samarbejdspartner, der giver dig kompetent sparring gennem en åben dialog med fokus på at bygge fælles værdier.

Læs mere
  • Information
  • Nicholaisen A/S
  • Sønderskovvej 17
  • 8362 Hørning
  • CVR: 19454770
  • Kontakt
  • T +45 8692 4711
  • info@nicholaisen.dk