Gamle gulvbrædder får nyt liv

Ved at genbruge materialer og investere i miljøvenlige løsninger har Colour Compagniet A/S opnået både økonomiske fordele og reduceret deres miljøpåvirkning.

Bo Rasmussen

Salg | Serviceløsninger
br@nicholaisen.dk +45 +45 40 82 55 45

Colour Compagniet A/S påtog sig opgaven om at genbruge gulvbrædder fra en boligblok, hvilket blev startskuddet på et spændende udviklingsprojekt. Da deres gamle pudser var for lille og outdated til opgaven, investerede de i en ny brugt pudser, som var større og hurtigere, og som var i stand til at håndtere kompleksiteten af gulvbrædderne.

For kunden var investeringen i en brugt maskine både økonomisk fordelagtig og i overensstemmelse med deres miljømæssige værdier om at reducere miljøpåvirkningen.

Upcycling processen for gulvbrædderne er, at de gamle brædder bliver pudset og derefter får en lakering, så de bliver “nye” og flotte igen, og er klar til at blive “gen”brugt i nye byggerier. Det er ikke kun brædderne, der har fået et nyt liv i dette projekt. Selv kundens gamle pudser har fundet en ny destination hos en anden virksomhed, hvor den skal tjene et nyt formål.

 

Kunden er meget tilfreds med den implementerede løsning, hvor den nye maskine fungerer fejlfrit og desuden producerer betydeligt mindre støj end den gamle maskine. Dette har markant forbedret arbejdsmiljøet og produktionsprocessen for kunden.

Nicholaisens rolle i projektet bestod i at forstå og imødekomme kundens specifikke behov. Gennem tæt samarbejde sikrede vi, at løsningen ikke blot passede til kundens værdisæt og økonomi, men også leverede den ønskede funktionalitet og effektivitet.

Har du også et større eller mindre projekt, som du ønsker kompetent sparring til, hvad end det er med udgangspunkt i den grønne dagsorden eller en innovativ løsning, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 92 47 11 eller via mail til info@nicholaisen.dk

Gamle gulvbrædder

Færdige gulvbrædder efter lakering

Tilmeld dig til Nicholaisens nyhedsbrev.

Your Efficiency Partner

For at du kan være sikker på at vælge den rigtige løsning første gang til din produktion, skal du vælge en samarbejdspartner, der giver dig kompetent sparring gennem en åben dialog med fokus på at bygge fælles værdier.

Læs mere
  • Information
  • Nicholaisen A/S
  • Sønderskovvej 17
  • 8362 Hørning
  • CVR: 19454770
  • Kontakt
  • T +45 8692 4711
  • info@nicholaisen.dk