Service

Høj effektivitet i din produktion forudsætter god service

Lars skaarup Pedersen

lsp@nicholaisen.dk +45 86 92 47 47

Vores mål er at hjælpe dig med at skabe en stabil og effektiv produktion gennem optimering og vedligeholdelse.

Kender du den følelse af god service? Denne følelse er en del af vores DNA, og vi stræber efter at give den videre til dig hver dag.

God service er mange ting. Først og fremmest hjælper vi dig, uanset hvilke udfordringer du måtte opleve i din produktion.

Vi er kun et opkald, en mail eller et besøg væk, hvad end det handler om sparring i forbindelse med optimering af din produktion eller et akut/planlagt besøg fra vores serviceteknikere.

Det kan også være reservedele til en konkurrencedygtig pris, en ekspresleverance med taxi eller et afklarende opkald, som giver dig følelsen af god service.

Uanset hvilken opgave du skal have løst, er vi klar til at hjælpe døgnet rundt på tlf. +45 8692 4747.

Servicekoncepter tilpasset dine ambitioner 

Vi tilbyder tre forskellige servicekoncepter tilpasset dine ambitioner og behov. Uanset hvilket servicekoncept, der passer dig, så har vi vores store ekspertise og erfaring med os, når vi skal rådgive dig.

Nedbrudsbaseret service 

Ved nedbrudsbaseret service står vi til rådighed for dig, når du kontakter os. Her hjælper vi dig i det omfang, du har behov for inden for åbningstiden.

Stabil drift

Ved stabil drift håndterer vi de dele af servicen, der er aftalt i samarbejde med dig i en partnerskabskontrakt. Her er vi løbende i dialog og planlægger din service for dig. Det kan blandt andet være planlagt rengøring, løbende vedligeholdelse af maskiner eller træning af personale. Ved at være proaktive på dine vegne får du mulighed for at få højere driftstid på dine maskiner, da vi hele tiden er på forkant med service og vedligehold.

Optimal drift og totaløkonomi 

Denne service er til dig, der ved hjælp af data vil have både service og det fulde indblik i din produktion. I dette servicekoncept indgår vi i en partnerskabskontrakt, hvor vi via måling på maskinerne får et indblik i, hvor serviceindsatserne skaber mest værdi for din produktion. På den måde sikrer vi, at der hele tiden er en målrettet indsats for løbende at optimere din produktion. Derudover får du også høj tilgængelighed på vores netværk af specialister, så du altid kan få den rette rådgivning.

Tilmeld dig til Nicholaisens nyhedsbrev.

Your Efficiency Partner

For at du kan være sikker på at vælge den rigtige løsning første gang til din produktion, skal du vælge en samarbejdspartner, der giver dig kompetent sparring gennem en åben dialog med fokus på at bygge fælles værdier.

Læs mere
  • Information
  • Nicholaisen A/S
  • Sønderskovvej 17
  • 8362 Hørning
  • CVR: 19454770
  • Kontakt
  • T +45 8692 4711
  • info@nicholaisen.dk