Partnere gammel

Det kan være en stor fordel for dig og din produktion ikke at være bundet til én leverandør af maskiner

Vi søger altid den bedste løsning til dine specifikke behov – i analysefasen, i matchet med den optimale teknik og i alle implementeringens faser. Derfor samarbejder vi med mange dygtige leverandører om dit projekt og udvider vores leverandørportefølje i takt med, at ny teknologi og nye muligheder kommer på banen. Din produktion er dermed altid sikret de nyeste løsninger fra leverandører med hver deres spidskompetencer.

Plade- og møbelindustrien

Til at finde de rigtige løsninger til vores plade- og møbelkunder, som producerer køkkener, kontorinventar og møbler, har vi i mange år samarbejdet med kompetente leverandører.

Dør-, vindues-, og massivtræsindustrien

Bearbejdning af ædeltræ sker i mange former, både hos vores dør- og vindueskunder, men også hos vores kunder, som er savværker, gulv- og møbelproducenter. Vi har samarbejdet med mange dygtige leverandører igennem tiden, for at finde frem til de rigtige løsninger hos vores kunder.

Specielle fokusområder

Overfladeteknik

Overfladeteknik er behandling af overflader, uanset om materialet er spånplade eller massivtræ. Der er tale om pudsning, imprægnering, lakering, påføring af laminater, print eller anden overfladeforædling af råmaterialer. Vores følgende leverandører er specialister på dette område.

Håndteringsteknik, lager & logistik

Logistik og håndtering af emner igennem produktionen er et fokusområde hos mange af vores kunder. Der er mange penge at spare med den rigtige håndteringsløsning eller lagerløsning. Vi leverer begge dele på tværs af industrien i samarbejde med nogle af de bedste specialister på området.

Data

Data spiller en større og større rolle hos vores kunder i dag. Derfor arbejder vi med effektivisering  og optimering af produktioner i samarbejde med bl.a. følgende specialister.

Vælg rigtigt første gang

For at du kan være sikker på at vælge den rigtige løsning første gang til din produktion, skal du vælge en samarbejdspartner, der giver dig kompetent sparring gennem en åben dialog med fokus på at bygge fælles værdier.

Læs mere
  • Information
  • Nicholaisen A/S
  • Sønderskovvej 17
  • 8362 Hørning
  • CVR: 19454770
  • Kontakt
  • T +45 8692 4711
  • info@nicholaisen.dk