Data

Indsamling af data og måling af din produktion giver dig et bedre indblik i din produktion. Det er din vej til at skabe mere forudsigelig produktion!

OEE

OEE står for Overall Equipment Efficiency. Det er en måde til at måle produktiviteten og effektiviteten i din produktion.

Med en løbende OEE-måling af din produktion bliver der indsamlet data, så det er muligt at analysere, hvorfor der er udsving i produktionen.

Ved at få overblik over effektiviteten i din produktion, kan denne data bruges til at optimere din produktion, undgå uventet nedetid og mindske spild.

OEE er det bedste valg til at måle på din produktion med kun en enkelt metode. Vores søsterselskab Optipeople har udviklet måleudstyr, der via OptiCloud kan give dig svar på, hvordan din produktion kan optimeres.

 

 

MES

MES er en forkortelse for Manufacturing Execution Systems. MES bruges til at spore og dokumentere omdannelsen af råvarer til færdige varer i din produktion.

MES giver dig information, du kan bruge til at analysere og styre din produktion med.

Informationen kan du bruge til at forstå, hvordan de nuværende forhold i din produktion kan optimeres for at forbedre produktionen.

Vores leverandører 3TEC og dmaic er specialister inden for sotware-løsninger med MES til din produktion.

 

 

CAD & CAM software

CAD og CAM software bruges både til at designe et produkt samt at styre maskinen, der skal producere produktet.

Det vil altså sige, at produktet tegnes i et CAD-program, hvorefter en CAM-software styrer en CNC-maskine til præcist at omdanne produktet fra tegning til et fysisk produkt.

En sådan løsning sikrer procesoptimering hele vejen rundt i din produktion – fra design til færdig vare.

Du kan nemlig opnå øget produktivitet, forbedringer i kvaliteten, samt reducerede omkostninger i produktionen.

 

Your Efficiency Partner

For at du kan være sikker på at vælge den rigtige løsning første gang til din produktion, skal du vælge en samarbejdspartner, der giver dig kompetent sparring gennem en åben dialog med fokus på at bygge fælles værdier.

Læs mere
  • Information
  • Nicholaisen A/S
  • Sønderskovvej 17
  • 8362 Hørning
  • CVR: 19454770
  • Kontakt
  • T +45 8692 4711
  • info@nicholaisen.dk